25 Ağustos 2009 Salı

Dijitürk Online Başvuru ve Dijitürk Paketleri

Ülkemizin en büyük Dijital TV platformu olan ve interaktif hizmet verme yetisine sahip tek sistemi olan Dijitürk üzerinden istediğiniz kanalları seyredebilmeniz için o kanalın içinde bulunduğu paketlerden birini satın almanız gerekir. Dijitürk Online Başvuru bunun için iyi bir seçenektir.
Örnek vermek gerekirse Dijitürk üzerinden bir Kanal D veya ATV’yi seyredebilmek için standart paket yeterli gelirken, sinema filmlerini izlemek için ayrı paket almanız gerekebilir. Dijitürk Lig TV ile maçların seyretmek isterseniz başka bir paket tercih etmeniz gerekecektir. Aynı şekilde gece yarılarında sadece yetişkinleri ilgilendiren konulardaki filmleri izlemek içinde ayrı bir pakete ihtiyacınız var. Dijitürk paketleri bu yazıda güzelce anlatılmış.
Yani Dijitürk üzerinden ekstra kanalları izleyebilmek için ayrıca paketler almanız gerekiyor. Bu paketler bazen aylık olarak ücretlendirilirken, bazıları da günlük veya saatlik olarak faturanıza yansıtılabiliyor.
Bu şekilde izlediğiniz kadar ödemiş oluyorsunuz ve boşa para ödemekten kurtuluyorsunuz. Bu kapsamda Dijitürk bağlatmadan önce hangi paketlerin sizin işinize yarayacağına iyice bakmanız gerekecek. Dijitürk Başvurusu için gecikmemek de yarar var.