28 Mayıs 2009 Perşembe

Lig TV Wikipedia'da !

Lig TV Wikipedia sayfalarındaki yerini aldı. Tanıtıma Lig TV nin Digiturk 77. Kanal'dan yaptığından bahsederek başlayan özgür ansiklopedi, Lig TV HD den ve Lig TV Ticari ' den de bahsetmeyi ihmal etmemiş. Yayın haklarının süre ve detaylarına da değinilmiştir.

Pazar günleri yayınlanan Maraton programından da bahsedilen yazıda Erman Toroğlu'dan alıntılar yapılmıştır.

Sonuç olarak Lig TV Ticari sahibi olmak artık şart!

Digitürk Plus

Digitürk Plus bir kanalı izliyorken istediğiniz zaman durdurmanızı istediğiniz zaman devam ettirmenizi sağlar. Ayrıca izlemeye başladığınız yere kadar geri alabilir ve normal yayın akışına dönebilirsiniz. Bir programı izlerken, izlemek istediğiniz diğer programı kaçırmamak için diğer programı kaydederek ilerki zamanlarda izleyebilirsiniz. Ayrıca evde değilken bile cep telefonunuzdan kısa mesaj göndererek istediğiniz programı kaydetme lüksünüz bulunmaktadır. Aynı zamanda Lig TV Ticari yayınlarınıda kaydetme imkanınız vardır. Digitürk Plus aynı zamanda HD ( High Definition ) teknolojisiyle en kaliteli, en gerçekçi görüntüyü sizlere sunuyor. Ayrıca kutunuzun hard diskine yüklenmiş çok sayıda filmi seçme imkanı sağlıyor. Bu filmleri satın alarak bir gün boyunca istediğiniz kadar izleyebilirsiniz.

27 Mayıs 2009 Çarşamba

Digitürk Lig TV Ticari Kampanyaları

Digitürk ün bir çok yeni kampanyası bulunmaktadır. Lig TV Ticari üyelik için ayrıca başvurabilirsiniz. Sitemizde bu kampanyalar hakkında sizleri bilgilendireceğiz.
  1. Ayda 9,99 TL, ilk ay tüm kanallar hediye ( Aktivasyon bedeli 40 TL dir. 24 aylık üyelik taahhüdü yapıtığınız zaman uydu alıcı sizin olur. )
  2. Kamu Çalışanlarına %50 indirim ( Aktivasyon bedeli olarak 40 TL ödenir )
  3. Digitürk Plus Aylık 14,99 TL
  4. Yeni üye olanlara ilk 3 ay istediği pakette %50 indirim
  5. Engellilere tüm paketler %50 indirimli
  6. Ayda 7.90 TL ye çocuk paketi
  7. Lig TV ayda 39,99 TL taksitle

Digitürk Paketleri

Digitürk Paketleri toplam 8 tanedir. Bütçenize, isteklerinize göre istediğiniz paketi seçebilirsiniz. Aşağıda bu Digitürk Paketleri nin içeriklerini, ücretlerini sıraladık. Ayrıca Lig TV Ticari fiyatlarınıda önceki yazılarımızdan öğrenebilirsiniz.
  1. Ekonomik Paket: Spor kanalları, belgesel kanallar, çocuk kanalları, haber kanalları, eğlence ve yaşam kanalları, ulusal kanallar, dünyadan seçme kanallar, müzik kanalları, digital müzik kanalları, radyo kanalları, salonlar, digiaktif kanallar. Aylık üyelik ücreti 22,90 TL - Yıllık üyelik ücreti 252,00 TL
  2. Aile Paketi: Ekonomik Paket + MovieMax + ShowMax + MyMax. Aylık üyelik ücreti 38,90 TL - Yıllık Üyelik ücreti 420,00 TL
  3. Sinema Paketi: Aile Paketi + GoldMax + FoxLife + ComedyMax + DiziMax. Aylık üyelik ücreti 47,90 TL - Yıllık üyelik ücreti 507,00 TL
  4. Ekospor Paketi: Aylık üyelik ücreti 68,80 TL - Yıllık üyelik ücreti 705,00 TL
  5. Spor Paketi: Aile Paketi + Lig TV Aylık üyelik ücreti 84,80 TL - Yıllık üyelik ücreti 867,00 TL
  6. Süper Paket: Sinema Paketi + Lig TV Aylık üyelik ücreti 93,80 - Yıllık üyelik ücreti 954,00 TL
  7. Mega Süper Paket: Süper Paket + Touch TV + Intimacy TV + VIP TV. Aylık üyelik ücreti 110,90 - Yıllık üyelik ücreti 1125,00 TL
  8. Mega Gold Paket: Süper Paket + Touch TV + Intimacy TV + VIP TV + Oyun Parkı + Dilediğiniz 4 Salon filmi. AÜÜ 119.90 TL - YÜÜ 1218,00 TL

26 Mayıs 2009 Salı

Digital Yayın Teknolojisi

Bildiğiniz gibi bütün dünyada internet ve teknoloji dönemi yaşıyoruz. Digital Yayın Teknolojisi uydu üzerinden digital TV yayıncılığı ile yüzlerce kanal seçeneğinin yanı sıra görüntü ve ses kalitesinin daha iyi olmasını sağlıyor. Sadece izlemek istediğiniz kanalları değil aynı zamanda evinizden alışveriş, bankacılık işlemleri gibi bir çok hizmetten faydalanabiliyorsunuz. Digitürk gün geçtikçe kendisini geliştiriyor ve dünya teknolojilerini evinize getiriyor. Bunların son örneklerinden biriside HD teknolojisidir. HD teknolojisi kaliteli görüntünün son noktasıdır. Sizde eğer bir ticari mekan sahibiyseniz Lig TV Ticari satın alarak HD görüntü kalitesinde müşterilerinize güzel bir maç ortamı yaratabilirsiniz.

25 Mayıs 2009 Pazartesi

Digitürk

Digitürk Türkiye de sayısal yayın yapan bir platformdur. 1999 senesinde kurulmuş ve 2000 de hizmet vermeye başlamıştır Toplam kanal sayısı 170 civarındadır ve yaklaşık olarak iki milyon üyesi vardır. 2008 yılında kadar bir tekel durumu vardı ancak 2008 yılında D-Smart ın piyasaya girmesiyle tekel durumu ortadan kalktı. Yalnız türkiyedeki ulusal kanallarla kalmamakla beraber kendisine ait Lig Tv, MovieMax, TürkMax, DiziMax gibi kanallarıda bulunmaktadır. Lig Tv aynı zamanda ticari işletmelerede ayrı olarak satılmaktadır. Lig Tv Ticari sahibi olmak istiyorsanız hemen bizle iletişime geçerbilirsiniz.

24 Mayıs 2009 Pazar

2008-2009 Fiyatları

Lig TV Ticari digitürk ün bar, kahve, birahane, çay bahçesi gibi çeşitli ticari işyerlerinde Lig Tv nin kaçak olarak izletilmesini engellemek için uyguladığı sistemdir. Yayın akışı olarak Lig Tv yle hiç bir fark yoktur. 2008-2009 Lig TV Ticari HD peşin fiyatları aşağıdaki gibidir:
A: Bilardo salonları, kahvehaneler, çay bahçeleri, kıraathaneler, cafeler 5.830 TL
B: İçkisiz restorantlar, otobüs konaklama tesisleri 7.650 TL
C: Barlar, birahaneler, içkili resotrantlar 9.000 TL
P: 200 metrekare ya da 20 masa üzeri mekanlar, içkili restorantlar, barlar 10.850 TL
D: 4 , 5 yıldızlı oteller, şirket misafirhaneleri, ticari yatlar, lokaller 15.400 TL
E: Askeri gazinolar, polis öğretmen evleri 4.750 TL
G: Cirolu illerdeki kahvehaneler 2.800 TL
O: Otobüsler 1.330 TL

Ayrıca Digitürk ödemelerde de kolaylık sağlıyor. 8 taksit imkanı sunuyor. Hemen başvurmak için bizimle iletişime geçin.

10 Mayıs 2009 Pazar

Lig TV Ticari ile Kazancınıza Kazanç Katın

Lig TV Ticari ile Lig TV'yi işyerinizde izleterek kazancınıza kazanç katabilir, tercih edilen mekan olabilirsiniz. Digiturk ' un sunduğu Lig TV Ticari paketi ile kanal 777 üzerinden Lig TV yi mekanınızda yayınlayabilirsiniz.

"Lig TV Ticari" ödemelerinde de sizlere kolaylıklar sağlıyor, taksit seçenekleri sunuyor. Digiturk Lig TV Ticari almak isteyen işletmelere özel ilgi gösteriyor.

Siz de Lig TV Ticari paketine sahip olabilirsiniz, bizi hemen arayın kurulumunuzu hemen yapalım!